060-608-886 078-662-222 vizitați site-ul nostru RunPay.md
join ?>

Plata prin widget

Soluția perfectă pentru configurarea rapidă a plății pe site-ul Dvs. Datorită unui plugin simplu, obțineți un instrument elaborat făcut pentru a primi plățile pe site în doar câteva minute

Pentru cine?

Pentru cei care au un magazin online și doresc să accepte plăți online pe site-ul lor
Pentru cei care nu doresc să cheltuiască timp și bani pe integrare:

Oferirea serviciilor

Vânzări fără catalog de produse

Există site-uri cu o singură pagină (landing page)

Suplimentul Widget este soluția perfectă pentru configurarea rapidă a plății pe site-ul Dvs. Cu un simplu plugin, obțineți un instrument gata elaborat pentru a accepta plățile pe site în câteva minute

Avantaje tehnologice

Acceptați plăți pe site-ul Dvs. fără implicarea unui developer

Nu trebuie să cheltuiți timp și bani pentru integrare, obțineți un cod gata făcut pentru a fi afișat pe site. Crearea widget-ului este disponibil în contul Dvs. RunPay cu un simplu plugin.

O soluție adaptată oricărui site și aplicație mobilă

Instalare simplă și rapidă pe site-ul Dvs., soluție de plată adaptată oricărui site și aplicație mobilă.

Plăți prin QR-CODE

QR-CODE-ul poate fi scanat de către camera smartphone-ului pentru a achita suma solicitată.

Plăți fără redirecționare

Vă permite să acceptați plăți direct pe site-ul Dvs., fără a distrage atenția clienților de la magazin. Site-ul nu trebuie să treacă certificarea PCI DSS , plata se face pe partea RunPay și vizual pe partea magazinului.

Metode de plată disponibile

Acceptați plata cu cardul bancar (Visa, MasterCard) și prin sistemul de plată rapidă RunPay. Funcția de backup a datelor cardului bancar simplifică plata pentru clienții permanenți.

Posibilitatea de a obține orice informații despre client

Este posibil să obțineți toate informațiile legate de clienți, adăugând câmpuri suplimentare la widget, care vor fi solicitate la achitare. Detaliile pot fi obligatorii sau opționale.

Creșterea vitezei de vânzări

Folosirea unui widget de plată vă permite să obține o conversie maximă a vânzărilor pe site-ul Dvs., susținând toată funcționalitatea sistemului de plată încă de la început, fără îmbunătățiri tehnice complexe. Pentru comercianții care au implementat API-ul de acceptare a plăților, este disponibilă documentația detaliată cu privire la implementarea widget-ului pentru realizarea plății într-un iframe și procesarea stării plății.

Cum să creați și să utilizați un widget pe site?

În secțiunea «Magazine» a contului Dvs. RunPay, selectați magazinul pentru care doriți să acceptați plățile. În detaliile magazinului, trebuie să faceți click pe link-ul «widget de plată» pentru a deschide pluginul.
Crearea unui widget se face în etape.

Inițial indicăm numele produsului sau a serviciului pentru care se acceptă plata, adăugăm o imagine care va fi afișată în timpul procesului de plată, stabilim un preț fix sau gratuit, dacă prețul este specificat de plătitor. Pentru a primi plata cu trimitere automată a facturii, trebuie să definiți datele articolului care trebuie reflectate în factură.

Tastând butonul «CONTINUARE» , constructorul oferă posibilitatea de adăugare a câmpurilor care vor fi afișate plătitorului.

Pentru a adăuga câmpurile de introducere a datelor pentru adresa de e-mail și numărul de telefon, pur și simplu bifați casetele de selectare corespunzătoare. Este posibil să adăugați notițe pentru aceste câmpuri, precum și ca introducerea lor să fie obligatorie.

În caz de necesitate, pot fi adăugate câmpuri suplimentare la crearea widget-ului. Se pot adăuga mai multe tipuri de câmpuri.

Tipurile de câmpuri care pot fi adăugate:


Câmp de text pentru solicitarea oricărei informații textuale. La adăugarea acestui tip de câmp se dă numele câmpului, comentariul câmpului dacă este selectat ca să fie obligatoriu.

O listă derulantă pentru a selecta o valoare dintr-un set de furnizori predefinit. Când se adaugă acest tip de câmp, se oferă un nume general pentru câmp și opțiuni, constând din numele opțiunii și suma va fi adăugată ​​к la costul inițial, atunci când este selectată această opțiune. Este posibil să adăugați mai multe opțiuni cu sume diferite, precum și fără a specifica suma. Lista derulantă poate fi obligatorie sau opțională.

Casetă de selectare pentru selecția rapidă a mărfurilor suplimentare. Când adăugați acest tip de câmp, introduceți numele câmpului și suma care va fi adăugată ​​к la costul inițial, atunci când această casetă este bifată în timpul procesului de plată de către plătitor.

Pentru fiecare câmp adăugat, puteți defini ordinea de afișare în widgetul de plată prin simpla glisare și plasare a acestuia în editor. De asemenea, este posibil să setați culoarea corporativă a butonului «Achitare». Puteți verifica oricând lucrarea și să evaluați vizualizarea finală a widget-ului de plată făcând click pe butonul „Previzualizare”. În modul de previzualizare, este posibil să verificați funcționalitatea widget-ului de plată, inclusiv efectuarea unei plăți fără a o plasa pe site.

Codul final al widget-ului de plată trebuie adăugat pe pagina site-ului.

Configurarea widget-ului a fost finalizată cu succes.

Contacte

Aflați cum RunPay vă poate satisface nevoile. Pentru mai multe informații contactați-ne astăzi

Adresa

Moldova, mun. Chișinău, str. Aleea Gării 42

E-mail

support@paymaster.md
it@paymaster.md
sales@paymaster.md

Telefon

060-608-886
078-662-222
060-032-328