060-608-886 078-662-222 vizitați site-ul nostru RunPay.md
join ?>
Întoarcere

Instrucțiuni pentru instalarea și configurarea modulului :CMS PrestaShop

 

1.       Instalarea modulului :

Accesați file-ul „Module” a panoului de administrare. În partea de sus va apărea un buton „Încărcați modulul”, faceți clic pe el. După descărcarea modulului, instalați-l (de la versiunea 1.7.х.х. Prestashop, modulul este instalat automat).

2.       Configurarea modulului:

Înainte de a putea începe utilizarea modulul, trebuie să îl configurați. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la sistemul de plată RunPay. Acolo va trebui să adăugați site-ul web, apoi ID-ul comerciantului va fi disponibil și vă puteți genera cheia privată. De asemenea, va trebui să specificați acești parametri în setările modulului.  Atrageția atenția la tipul semnăturii, ar trebui specificat ca "SHA256".

3        În setările RunPay, va trebui să furnizați linkuri pentru notificarea plății, redirecționarea către succes, redirecționarea către eșec și confirmarea contului.

4.       Setări adiționale :

Înainte de plata comenzii, la RunPay se trimit date pentru plata online: taxa pe marfa, nume, pret, cantitate.

Taxa pe produs este configurată separat pentru fiecare produs. Acest lucru se realizează folosind funcționalitatea standard Prestashop, care poate fi găsită în formularul de editare a produsului, în fila preț. Valoarea „Nu percepe” este echivalentă cu 0 % impozit. Pentru ca această opțiune să funcționeze, magazinul trebuie să aibă taxele activate. Dacă taxa este dezactivată, va apărea ca "fără taxă" în detaliile achiziției online. 

 

 

Dacă doriți să gestionați regulile fiscale de la RunPay, sau dacă aveți o cotă cu 10/110, 18/118 este necesar să activați opțiunea din modul. Apoi veți putea specifica cota taxei de expediere în modul, precum și în setările modulului

Și în setările modulului, puteți specifica taxa pe produs