Ce  este RunPay MINI?

Aceasta este o soluție noua și unică, care permite să acceptați plăți de la vizitatorii localului Dvs în favoarea Provaiderilor de telefonie mobilă, Provaiderii internet, comunale  și servicii bancare, precum și altele. Repede,comod și ușor!

RunPay MINI  este dotat cu toate cele necesare pentru comoditatea lucrului:

 • ecran sensor atractiv;
 • scaner optic;
 • printer performant;

Interfeisul simplu și clar va face  lucrul casirului Dvs. Interesant și ușor. Iar  rapoartele detalizate  prin intermediul web-cabinetului și raportului Z, vor ajuta contabilul Dvs  Să verifice sumele plăților încasate de la  Clienți, precum și vor putea determina profitul Dvs permanent crescînd.

RunPay MINI se amplasează în apropierea aparatului de  casă a magazinului pentru a fi comod în utilizare. Utilajul lucrează împreună cu aparatul de casă. Casierul trebuie doar să introducă informația primită despre plată, să  ia banii de la Client și să ofere 2 cecuri: cecul din aparatul de casă și  cecul care confirmă plata din RunPay MINI. Operațiunea de efectuare a plății durează 20 secunde.

RunPay MINI –este convenabil. Noi cîștigăm împreună!

RunPay MINI nu se vinde, el se dă în folosință   GRATUIT!  Din partea Dvs nu se necesită careva cheltuieli suplimentare, toate costurile și deservirea tehnică, le suportăm noi!

RunPay MINI începe repede să devină profitabil,  din contul lărgirii asortimentului de Servicii prestate a Magazinului, precum și devenind un instrument activ de atragere a noilor Clienți!

Cu RunPay MINI magazinul Dvs va deveni un Supermarket Financiar:

 • este un instrument puternic în concurența cu centrele comerciale mari;
 • înscrierea momentană a banilor în cont- pe numărul telefonului, codul cu bare, numărul contului;
 • mai mult de 150 Provaideri- telefonie mobilă, internet, plăți comunale,bănci, impozite, amenzi și multe altele;
 • nouă sursă de venit  și de atragere a noilor clienți  pentru punctul Dvs comercial;

Noi suntem cointeresați în obținere succeselor reciproce, deaceea vă propunem:

 • Instruirea personalului (casierului, administratorului);
 • Susținere tehnică permanentă prin intermediul telefonului și internetului;
 • Reînoirea permanentă a listei serviciilor prestate;
 • Vă oferim publicitate informațională GRATUITĂ despre RunPay Mini;
 • Desfășurăm diverse evenimente de markrting.

RunPay MINI – este alegerea ideală  a propieterilor diverselor puncte comerciale,magazine, benzinării precum și pentru alte companii, care doresc să își lărgească specrul Serviciilor  prestate.

Dacă pe Dvs va cointeresat  pronunerea noastră, și doriți să mergeți în pas cu timpul, puteți chiar astăzi să faceți legutura cu noi prin telefon sau e-mail: sales@paymaster.md; marketing@paymaster.md și Dvs cu amabilitate vă vor răspunde lucrătorii noștri din Departamentul Comercial: (+373)  22-800-862, (+373) 22-800-863, (+373) 60032220,  (+373) 60032328.

Și deja mîine, RunPay Mini va lucra și în magazinul Dvs, pentru a vă aduce un venit suplimentar!

 

Partenerii noștri