Persoanelor juridice

Conectarea la sistemul de plăți PAYMASTER

Orientarea principală de lucru în cadrul companiei PAYMASTER  este prestarea clienților  unei game diversificate de achitare a serviciilor . Noi conlucrăm activ cu Provaiderii doritori de a fi  conectați  la sistemul de plăți PAYMASTER.

În cazul cointeresării companiei Dvs  în asigurarea  unei opțiuni comode și rapide  de achitare a serviciilor Abonaților Dvs, vă propunem  să încheiați cu noi un Contract de conectare la Sistemul nostru de Plăți, care o să asigure pentru Abonații Dvs  un suport sigur și de încredere și  transferarea  imediată a banilor pe cont ,  ceea ce o să  permită ca Dvs vă să optimizați afacerea .

Și cel mai principal este - cu Paymaster economisești timpul și îți mărești profitul!

Conectarea Provaiderului prestator de servicii la sistema de plăți PAYMASTER

Agenților

Vă propunem să vă creați propria afacere profitabilă împreună cu Sistemul de Plăți PAYMASTER, realizînd întregul ciclu tehnic, juridic și financiar de coordonare a proiectelor din sfera încasării plăților. Dvs ve-ți putea repede și fără cheltuieli suplimentare , împreună cu noi să organizați afacerea ce ține de încasarea plăților de la persoanele fizice și juridice prin intermediul propriilor terminale (cash-in) în favoarea a mai mult de 150 Provaideri din Republica Moldova.

Deveniți Agentul nostru și terminalele de plată vor fi profitul Dvs permanent. Alegeți cei mai bun!

Conectarea la serviciul RunPay MAXI- terminale de autodesrvire (cash-in)

Conectarea la servicul RunPay MINI-POS terminale (Point Of Sale)

Partenerii noștri